Bodils Juleopgave

Go down

Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Lør 3 nov 2018 - 13:28

Cita er familieorienteret, vegetar, kreativ og lærer hurtigt.
Thomas er familieorienteret, vegetar, munter og hjemmemenneske.

Det er en dejlig dag Parret ankommer til Borgmesterens hus og de bliver da også overrasket over hvor stort det er, men nej hvor der det forsømt. De møder en ram lugt af fugt og hengemthed da de træder indefor døren. Vi må nok hellere få møblerne på plads...selvom det havde været rart at kunne udbedre nogle af de største skader først; udbryder Thomas! Cita nikker, men siger så at de skal de nok få gjort hen ad vejen; Lad os nu bare få møblerne på plads først.

Mens de pustende og stønnende får slæbt sengen op ovenpå får Cita øje på en edderkop i sit spind over i krogen, og med bævrende stemme erklære hun højt at hun altså ikke vil dele hus med sådanne kravl. De får sat sengen ned og Thomas må berolige Cita og siger trøstende, nej selvfølgelig skal du ikke det. Dem skal vi nok få fjernet inden de får unger.
Cita kikker blegt på Thomas.....unger siger du...det rykker i hendes mundvige... Åhhrrr dit pjat...jeg driller bare...selvfølgelig skal du ud af huset..det skal  jeg nok få gjort. Det er sg da OS der skal ha unger i dette hus om nogen!
Straks blir Cita roligere og thomas krammer hende kærligt, men mon så ikke vi skulle se at få bestilt noget...kommer det opfordrende fra ham. Jeg så to arbejdsborde i bryggerset. Han tager hendes hånd og trækker hende ned ad trapperne.....Hurtigt tænder hun knappen på radioen og snart er de igang. Cita har kastet sig over hammeren og Thomas øver sig i at repræsentere blomster....ja det kalder han det selv.Det meste af dagen går på den måde, men efter aftensmad blir tvet tændt. De er trætte da de går i seng og Cita har næsten glemt edderkoppen.

Dagen efter får de besøg af naboen...han kommer næsten langvejs fra...for der er langt til naboerne her på landet. men de får da lige en kort sludder og de viser ham rundt i huset. Mere blir det ikke til før han skal videre, men bagefter finder Cita nogle frø på bordet??? Har du set ham ligge dem der, spørger hun Thomas?? Men han ryster på hovedet....Cita tager tankefuldt frøene og så går hun gennem bryggereset og ud i haven bag huset. Hun får plantet de fleste af dem og er i gang med at vande, da Thomas ikke kan styre sin nysgerrighed længere, og derfor kommer ud og hjælper hende med vandingen...God ide min skat siger han smilende!!Det begynder pludselig at sne så de går ind og fortsætter hvor de slap, dagen i forvejen.
Det går langsomt med at tjene penge på den måde, når nogle går fra til mad og husholdning.
Thomas vælger at lave noget lækkert vegetarmad til dem. Han syns de fortjener det og bagefter er det et bad de begge trænger til. Lækre rene og varme efter badet, få Cita en glød i øjnene, og hun siger indsmigerende til Thomas, om de mon ikke skulle indvie den seng, de masede sådan med for at få op af trapperne. Den er Thomas helt med på og bagefter sover de noget så dejligt!rød gave  rød gave  rød gave rød gave rød gave
Jeg slog en 5'er så skeletKnud fik lov lige at runde et hjørne på brættet! Very Happy Her mødte han kaninen Oskar, som var på vej til sin mage med blomster!!

avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Søn 4 nov 2018 - 10:14

Pyvv...det skal jeg godt nok lige vende mig til ..det med vejret Neutral
I mit spil er det regnvejr og regnvejr.. Regnsky totalt deprimerende+ at jeg har svært ved af få tjent penge....oh hvordan fortæller man en historie, når historiefortælleren ikke engang kan finde ud af det... scratch
Jeg er i hvertfald glad for jeg kun slog en etter denne gang....


Ja ja GLO du bare din dumme kanin!!! tongue
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Søn 4 nov 2018 - 14:00

Efter væsentligt mange begyndervanskeligheder, som endte med et besøg om natten af Vlad...så fik jeg nok...gik ud af spillet uden at gemme, for at ligge mine mods ind igen. Ændrede lidt på nabolaget, men mine nye bygninger og så op på hesten igen...og denne gang gik det meget bedre....Selvom vejrpakken er ganske ny for mig, så mindede spillet igen om noget jeg kendte... Very Happy

Næste morgen vil Thomas prøve at gøre Cita kunsten efter, men han finder hurtigt ud af at det bestemt ikke er noget for ham, men hva skal han så finde på. For at repræsentere blomster koster mere ind han kan få ind for det færdige resultat, da han ikke selv har blomsterne han skal bruge. Han kikker ud af vinduet og får lyst til tur ud i det blå.Han finder Cita ved computeren. Hun er i godt humør, så han flirter indsmigrene og spørger om hun har noget i mod han går på opdagelse i det gode vejr. Nej smut du bare min skat...er hendes svar!


Udenfor står han lidt og spejder rundt..men han tænker på i hvad retning han skal tage.Han ender med at tage til havnen hvor han finder en båd der kan sejle han ud til den større ø i Windenburg distriktet. Og mens han går rundt for sig selv, fisker lidt og finder en enkelt nedgravet ting...spekulere han som en gal over hvordan han kan tjene nogle penge, så de får råd til at gøre huset i stand. De huller i væggene er trælse og især hullet hvor køleskabet står. Det blir bare større for hver gang de åbner køleskabslågen...Derhjemme er Cita blevet i et skrækkeligt humør. Totalt udadreagerende, står hun og råber Lort og for helvede da også og meget mere.Thomas kan høre hende helt uden for døren, så da han er indefor går han direkte hen til hende og tilbyder hende noget massage...det hjælper på hendes humør og hun falder til ro..Thomas laver mad til dem, som de vælger at indtage i sofaen. Var det en dejlig tur, spørger Cita? Jo, siger Thomas, vejret var smukt, jeg fandt ikke så meget, men tilgengæld fandt jeg ud af hvordan jeg vil tjene penge til os fremover. Næhh udbryder Cita, må jeg høre? Og Thomas fortæller at han vil være forfatter. Det koster kun strømmen til computeren og noget på hjertet. Men om det vil lykkedes ham at forfatte noget som andre vil betale for, aner han ikke endnu. Det kan kun komme an på en prøve. Opstemt af ideen ender de i sengen og ..nåh ja...i ved nok....og så falder de udmattet i søvn.Men tidligt næste morgen efter en uroligt nats søvn, vågner Cita igen i dårligt humør. Hun prøver at spise noget, for måske det kan hjælpe. Men det er kun et bad, der kan berolige hende. Og så går hun til snedkerbænken for at komme af med den overskydende energi kl.04.30 om morgenen.


Det går forrygende, og hun har slet ikke tid til at snakke med Thomas, da han er stået op, så han sætter sig til computeren og træner lidt skrivning inden det store værk...Imidlertid er Cita blevet færdig med det tredie møbel og vil lige kikke til haven og om der er noget at høste og sælge. Bagefter er det hendes tur til at undersøge nabolaget......har hun besluttet.
Hun klæder sig varmt på, men sku nok alligevel ha valgt paraplyen. Det regner og naturligvis blir regnen kraftigere, da hun er på stranden.


Hun finder kun lidt tusindfryd som hun plukker til Thomas's blomsterstation, men mens hun løber rundt får hun øje på en stor hund.


Nåhhh,.. hvor ser du elendig ud...kan du heller ikke lide regnen?? Cita gør sig gode venner med Dronning og den ender med at følge hende hjem.
Det eneste Cita kan tænke på er et dejligt varmt bad efter den vandgang!Så det er det første hun gør da hun er hjemme, og imens kommer Thomas ud for at lade vandet, men ligepludselig er badeværelset ret trangt, da Dronning også vælger at dukke op der!!!


Både Cita og Thomas tager det pænt, men det er jo også Cita selv, som inviterede den med hjem i ly for regnvejret.
Så de snakker og leger med hende, indtil thomas synes at den også trænger til et bad. Og da han alligevel har regntøj på, så kan det jo ikke være bedre...og Dronning følger pænt med op ad trapperne.Den holder vagt i deres soveværelse hele natten, mens de sover, Og efter Thomas har tisset med den på grunden lusker den af. Den har dog ikke travlt, selvom vejret er blevet væsentligt bedre!


Så er det jo spændende om vi ser den igen siger Cita, mens de igen er igang med deres gøremål!!!
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Man 5 nov 2018 - 20:15


Skelet Ejner nærmer sig et forsigtigt et mærkeligt dyr, men kun en 3er. Han klamrer sig til sit spyd og er glad for at have det med sig!!

Da det er tørvejr vælger Cita at vaske tøj. Kurven er pænt fyldt, men om det vil tørre ved kun vejrguderne.Jeg beslutter mig for at Thomas og Cita ligesågodt kan gøre sig nyttige, så de besøger en af mine nye grunde, nemlig mit museum for moderne kunst:Thomas mener at det er noget mærkeligt kunst de har på væggen og Cita har ingen mening om det.


Så alt i alt har jeg åbenbart bare bygget en farlig fin cafe. Se det er jo lærerigt. For hvad hjælper det at man bruger en masse timer på at lave noget som simmerne alligevel ikke synes er ligeså fedt. Hmmm. Så her skal revideres.

Bagefter besøger Thomas Havnebassinet. Det tog ikke mere end ½ time at bygge og det lader til at der er mange vikingebadere i simland. Så den grund var en succes...sjovt nok.
Så blev jeg så klog.
Parret har foresten ved flid skrabet 803$ sammen på nuværende tidspunkt!
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Ons 7 nov 2018 - 0:20

Ja ja kun en 4er, så blev der ikke nogen tilløbsbane til hegnet denne gang. Men ærligt talt ser det også ud til at jeg bare kan skræve over...hehe. I morgen!!
Cita vågner op til et farligt hus, hvor både det ene og det andet trænger til en kærlig hånd. Så efter morgenmaden, kaster hun sig ud i opgaven, mens Thomas ligger og snuer ovenpå, Sikkert træt efter det kolde gys i går.


Da Cita er færdig stiller hun sig ved snedkerbænken for at gøre dagens arbejde, og imens er Thomas stået op og har spist morgenmad. Han sidder ved computeren, men råber til Cita at han ikke rigtig synes han kan få det der forfatterskab til at virke.


Cita går ind til ham og forslår at han smutter på opdagelse i en af nabo regionerne...måske et sted der er varmt. Man kan godt blive træt af al den regn, siger hun og tænker på at det er dag 3 vasketøjet hænger på snoren. Havde der været skyllemiddel i skyllevandet, så var det da forlængst havnet i jorden og sad ikke i tøjet mere.


Thomas tager Cita på ordet og rejser til Oasis springs! Men pyhhh her er varmt, så han skifter til noget mere vejrvenligt.


Han finder en kiosk og hilser på indehaveren....Dejligt vejr i dag ikk..og varmt.


Bagefter går han lidt på opdagelse langs åen...men efter en stund er han så tør i halsen af al den støv at han igen må finde kiosken!


Ahhh er der noget bedre end en iskold Iste.. Bagefter løber han over vejen og udforsker området på den anden side.


Han ligger slet ikke mærke til at det er blevet tusmørke. Thomas ser så opslugt af al det han finder


Åen ser meget indbydende ud i tusmørket, så Thomas kaster sig ud i at fiske en stund.


Det er blevet ret sent inden thomas er hjemme igen, men han er glad og har travlt med at fortælle Cita om sine oplevelser, inden det er blevet sengetid.


Selvfølgelig er det Cita som igen vågner først, og hun glædes over at se, at solen for en gangs skyld skinner.


Hun vil ud i haven og plante to citroner, som Thomas havde med hjem i går, og hun skæver til vasketøjet, med håb om at det måske endelig kan tørre idag.


Thomas har haft travlt med at skovle morgenmaden i sig, og så sige hej til Cita og give besked om han tager til strandområdet. Så nu pisker han rundt i området, for at finde spændende ting. Han var så heldig at falde over nogle smukke tulipaner...så dagen er reddet.


Han får øje på broen nede i vandet og løber derhen. Aha..det lader til at være et populært fiskested. Så Thomas stiller sig op for at prøve lykken.


Imens har Cita vundet prisen derhjemme og kan endelig tage sit tørre vasketøj ned....


bagefter tager Cita sig af planterne og da hun retter sig op til sidst, får hun øje på at månen er på vej op på himlen;Gad vide hvordan Thomas har det, tænker hun.


Thomas har været så optaget af naboens fiskeheld, og at noget smittede af på ham, at han har holdt sig længere end ellers, men ens blære er jo ikke en uendelig størrelse, så ham må opgive fiskingen og begive sig hjemad, selvom det er svært, når man virkelig skal tisse.


Men Lykken tilsmiler Thomas, da han får øje på et off. toilet...ohh yes jeg var lige ved at få våde øjne.


Da Thomas kommer ud derfra får han øje på en grill, han slet ikke havde tid til at se før. Det kan da ikke være bedre, når man faktisk er blevet sulten, så han laver en portion tofuhotdogs. Og er virkelig i vildrede om han skal ta resten med hjem eller efterlade det til alle de herreløse hunde, har kan se rundt omkring. Thomas ender med at tage dem med hjem til Cita.


Med fyldt mave og 4 dl lettere, har han ikke travlt med at nå hjem, så det blir lige til lidt måneskinsfiskning først. Inden Thomas endelig begiver sig hjemad!avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Tors 8 nov 2018 - 14:18Så hoppede skeletEjner hen over hegnet med kun en toer...Og jeg fik også en sekser på første slag..så nu er gaven i hus.


Cita er som sædvanlig først oppe, men nu skal Thomas altså ud af fjerene for nu skal der ryddes op og gøres rent og.....


Hun vækker thomas og går i bad.


Thomas har sovet dårligt, men det lader Cita sig ikke gå på af. Vi har travlt Thomas vi skal ha malet stuen og fjerne spindelvæv og alt muligt...Thomas stønner, men så folder Cita sin charme ud og det hjælper på Thomas's humør.


Ja okej siger han, så lad os da komme igang, jeg skal bare lige ha min morgenmad først.


Thomas finder Cita i sofaen, nåhhh din lille spiderman er det så nu vi skal igang..han kilder hende til huset genlyder af latter...ohh ohhh jeg overgir mig, stønner hun.


Og så er det ellers igang med kost og mørtel og bagefter maler de stuen....Her blev godt nok flot, her i vores lille stue, siger Thomas højt!


Det er blevet sen eftermiddag, men Cita knokler videre...vasken klares i håb om at væggen bagved kan tørre.


Det er ikke nemt at se hvad der er skidt eller skrammer på de køkkenelementer, synes Cita.


Og gulvet bliver vasket....jamen er hun da utrættelig???

Da hun er færdig finder hun Thomas, for at spørge ham om hvad han har bedrevet, mens hun har haft travlt. Jamen det skal jeg sige dig min skat. Jeg er færdig med min bog, prøv at høre......og nu vil jeg sende den til forlaget!!


Og det gør Thomas og bagefter...hygger Cita og Thomas sig i sengen! og det var den dag!
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Fre 9 nov 2018 - 1:54Skelet Ejner er nu nået så langt som til det uhyggelige hus, og har kan han jo passende få sig et gys mens han venter på at kommer videre!

Jeg tror godt nok at jeg har taget munden for fuld med at spille 2 simsdage om dagen. De kan virkelig være lange, og det har jeg slet ikke tid til, men nu hænger jeg på den, så jeg må bare se om jeg kan få årstiderne til at passe til sidst...hmm.

Thomas har nu skrevet 4 bøger og de får Royalties på 168$. Parret har haft travlt med at få udbedret alle huller og ellers male vægge og sætte nye klinker op på badeværelset. Og så er det jo haven og vasketøjet. Heldigvis er det ved at blive varmere, hvilket også betyder mere sol.En dag kommer Cita for at overbringe Thomas en nyhed. Han er ikke i det bedste humør, så der går lidt tid inden det siver ind i knolden på ham...


Men DA det går op for ham, hvad Cita står og siger, må han sætte sig på sengen. Og helt overvældet takker han hende på sin facon. Tænk at vi er gravide!!Cita lider lidt af morgenkvalme, og Thomas prøver at lære om, hvordan man klarer sådan et bette kravl. Men da Cita kommer og fortæller, at hun vil ud i byen og prøve at sælge nogle af hendes træfigurer, er Thomas ikke sikker på at det er så smart. Men Cita får det som hun vil, så hun pakker alt i rygsækken og tager til Havnebassinnet, hvor hun regner med at der er folk...og helst købelystne folk.Hun får da også leinet varer op,. men her gør jeg en fejl som betyder at Cita ikke kan pakke sammen igen. Hun er simpelthen tvungen til at blive til det hele er solgt.. Neutral Ups!! Der går da heller ikke længe før hun hellere vil plaske rundt i vandet med de andre...Det ser alt for fristende ud, og desuden er der ingen kunder nu, så hun hopper i baljen. Her får hun en lille sludder med en af de badende.
Så prøver hun at sælge lidt igen, men så melder sulten sig og hun laver bagte kartofler på grillen. .. spiser og så tilbage til sin salgsvogn. Det er godt nok en langsommerlig affære at tjene penge på den måde, synes Cita..


Hun startede med fire fabelagtige figurer. Nu er det blevet mørkt og hun har stadig 2 tilbage...gid hun da snart kunne tage hjem.Da hun har en tilbage er det lige ved at gå helt galt. Cita har holdt sig alt for længe, og med den voksende mave, er blæren blevet trængt...hun må finde toilettet i en fart med sammenklemte ben..Endelig endelig får hun solgt den sidste figur og kan pakke sammen. Hun vralter derudaf dødtræt, og glæder sig til at komme hjem i seng.Derhjemme har Thomas åbenbart overbelastet computeren med alle hans skriverier, så han er nødt til at reparere den....og så er endnu en dag gået!!
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by MonaSolstraale on Fre 9 nov 2018 - 5:58

Det går fremad og nu med barn.
Fin ide med havnebassinet.

Måske er det en glits ved bordet. Lige nu har Sim Supply en serie om et brødudsalg. Han kunne heller ikke fjerne varerne fra bordet.

_________________
sol Mona Solstraale
avatar
MonaSolstraale

Antal indlæg : 255
Join date : 31/07/18
Age : 62
Geografisk sted : København

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Fre 9 nov 2018 - 14:12

I følge den besked jeg fik fra MCCC så var det en script fejl...altså noget fra EAs side. man må da håbe de får rettet det i den nye pakkes opdateringer. Så det ikke igen ender med et mareridt af fejl som i sims 3... Evil or Very Mad Smile

Joo tak det går fremad...langsomt, og jeg kommer sikkert bagud ifølge mine beregninger, MEN...så kom jeg i tanke om at jeg jo kan forminske varigheden af sæsonnerne..og så gør det ikke så meget jeg ikke får spillet hver dag...
Har lige fået en bestilling på at strikke 2 børnetrøjer, og det kan man altså ikke til sims, men til fjernsyn.. Very Happy
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Tirs 13 nov 2018 - 1:19

Jeg har indstillet sæsonerne til 14 dage nu, så håber jeg det passer. For jeg har slet ikke den tid jeg troede jeg havde til at spille.

Skelet Ejner har taget ophold ved en flok flamingoer efter det uhyggelige hus, med tre skridt. Han synes godt nok de er nogle underlige fugle med de der lange halse og specielle næb.


Cita er vågnet og ikke rigtig i humør i dag. Hun grubler og har det underligt..


Hun er faktisk sulten, men stikker kun til maden og Thomas ser det ud af øjenkrogen. Hmm det er nok graviditetshormoner...


Hun går ovenpå og tager noget mere bekvemt tøj på som ikke strammer...


Mens Cita passer sig med musik i ørene og en bog om småbørn, har Thomas travlt med at finde oplysninger omkring det at vente sig, på nettet...Hej Cita....det her er interessant!!! Men Cita høre ingenting.


Hun er nu gået igang ved snedkerbænken, så Thomas tager en runde i haven


Bagefter skal der laves buketter. Han er blevet væsentligt bedre til det, synes han selv..


Da han har været på WC møder han Cita ved trappen, hvor han giver hende sin fulde opmærksomhed; Hvornår skal det være, vil han vide, men det kan Cita ikke svare på. Jeg må hellere muntre hende lidt op ; tænker Thomas


En hemmelig gave kan vel gøre det. Værsegod min skat den er til dig. Thomas's øjne har et lumsk glimt.


Cita åbner og ud springer 3 fjedre. Hun gir en lille lyd fra sig men kikker så håbløst på Thomas, som ikke kan lade være med at grine. Og det smitter, så Cita også udbryder i en høj latter,....ej altså din skøre rad!


Da Thomas langt senere går i seng, sover Cita allerede! Og det var så den dag!
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Tirs 13 nov 2018 - 1:50

Skelet Ejner er med 5 raske skridt tættere på det gule hegn end før.


Thomas er først oppe og laver morgenmad til dem, mens han spekulere på at prøve om han måske kunne sælge nogle af sine buketter ude ved vejen. Boden har han sat op.


Da Cita spiser sammen med ham, lufter han sin ide til hende. Jamen det synes jeg da klart du skal prøve, er hendes svar. Hun er i betydeligt bedre humør idag; konstatere Thomas.


Bagefter stiller han sine bukket op i boden. de tager sig godt ud...men tiden går og ingen kommer. Suk det er da også bare en afkrog af verdenen det her; tænker Thomas!


Cita kommer ud og spørger hvordan det går, men Thomas må nedslået meddele hende, at det slet ikke går. Hun kikker skælmsk på han og spørger, om han ikke er frisk til en tur ovenpå!! Det var pokkers; tænker Thomas. Ja hendes sexlyst fejler bestemt ingenting, måske det også er graviditetshomoner? Thomas efterlader lettet boden og går med hende.


Lidt senere får Cita øje på at de har fået besøg af en hund...jamen dog...Hvem er du?? Cita hilser venligt på Blå.


Er du bare så sød?? Manglede du selskab?? Cita taler venligt til Blå, som lader til at lytte.


Nåhhh vil du lege...jamen så ta den da..kom nu ...ta den....Cita leger med Blå, men opdager så også at han lugter fælt...


Så hun trækker Blå ovenpå og beder ham hoppe op i karret, hvilket han villigt gør....goood hund. Thomas ser optrinet og glæder sig over at Cita igen har sit gode humør. Hvordan finder den på at komme her?. spørger Thomas. Det har jeg prøvet at spørge den om ; griner Cita.


Thomas er taget afsted for at tjekke en grund for mig, og imens har Cita travl med forskellige gøremål...


Men da Thomas kommer hjem møder der ham et syn, som kommer bag på ham....


Jamen ...jamen du kan da ikke føde nu, jeg er jo slet ikke forberedt...kun lige kommet ind ad døren!!! Thomas er helt rumforvirret. Men Cita svare ikke, hun stønner kun!!!
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by MonaSolstraale on Tirs 13 nov 2018 - 5:48

Uha. De får nok at se til .... bare hun ikke får tvillinger Shocked
Men det er heldigvis en fordel at de kan arbejde hjemme Wink

_________________
sol Mona Solstraale
avatar
MonaSolstraale

Antal indlæg : 255
Join date : 31/07/18
Age : 62
Geografisk sted : København

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Anbodil on Tirs 13 nov 2018 - 13:39

Klokken er hen ad 3 om natten, og Citas veer kommer hele tiden. Thomas er faldet til ro, for han kan se, at Cita har helt styr på det


Pludselig spærrer hun øjnene op, med ordende....jeg tror det kommer nu


Og kl.04.06 blir en fin lille pige født.


Hvor er du fin du lille! Cita er helt betaget. Hun henvender sig til Thomas; Skal vi ikke kalde hende Nadine?? Thomas er så overrumlet af glæde, at han kun kan nikke. Nu er de jo endelig en hel familie...lige hvad han har ønsket sig!!


Cita ligger Nadine i vuggen, og straks er Thomas over hende, med ros og et digt!!


Og de to glemmer næsten omverden omkring dem i et par øjeblikke. Selvom Nadine kræver sit Nu,,,,må hun pænt vente lidt.


Det blir Thomas, som får æren af at give Nadine hendes første måltid, for Cita trænger i den grad til et bad, ovenpå den omgang.


Men så kan far og datter også passende få knyttet bånd....


Thomas er ovenud lykkelig indeni, og det gir sig til udtryk i badet, hvor han synger den ene solo efter den anden.


Træt og svært tilpas går han til ro sammen med Nadine, mens solen allerede er stået op til en dejlig varm dag


Nadine har fået en mængde energi tilbage og sådan en dejlig dag skal ikke spildes, næ hun har masser at gøre..Fx vaske tøj!


Og så lige et kik til Nadine ind i mellem gøremålene, mens Thomas snuer videre.


Da Thomas endelig føler sig udhvilet er klokken 14.30 om eftermiddagen, og Nadine trænger til ble skift. Men der er altså noget der er forandret i huset, men hva er det lige...???


Han får pludselig øje på væggen....næh hvor der det pænt, tænkt at jeg slet ikke er vågnet mens Cita har været igang??!!


Thomas skal ha stillet sin sult og nede i køkkenet får han også øje på små tiltag med med stor hyggeeffekt...


Hun har godt nok haft susende travlt, tænker han da han ser de nye ting på væggen...


Men størst blir hans forundring da han sætter sig i sofaen, så han råber til Cita; Hvad har du gjort min skat. Stuen virker meget lysere og øhh renere...!!! Cita råber tilbage; jamen det er den også. Jeg skurede sofabordet i pipeler og så fik sofaen en ordentlig omgang sæbevand, heldigvis tørrede den hurtigt i solskin, og så har bordet fået en ny dug! Kan du li det???? OM jeg kan ...det er fantastisk. Cita fortsætter; men nu er jeg også så flad at det er min tur til sengen....


Så hun går ovenpå Ser til Nadine at hun ikke mangler noget..og så...


YES...nu skal jeg sove mindst 5 kvarter i timen, tænker en glad, tilfreds og ovenud brugt Cita.


Parret havde næsten 9000$ men Cita har brugt omkring 2500$ på fornuft og hygge til væggene! Smile
avatar
Anbodil

Antal indlæg : 358
Join date : 02/08/18
Age : 54
Geografisk sted : Glamsbjerg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bodils Juleopgave

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum